Student Learning Centre Design Wins Award

The design for the new Student Learning Centre has won an award from Canadian Architect magazine! Of 211 submissions nationwide, the design was chosen as one of eight award winners.

Student Learning Centre

The article outlines all eight winners and provides an overview of the building’s layout.

The architects behind the design, Zeidler and Snøhetta, were honoured for their work. The building is expected to change the face of Yonge Street and will create more student space.

Construction is set to begin this semester, with a projected completion date of Winter 2014. For more information about the building and updates on the project, visit the Ryerson Builds website.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*